ALBATRAVEL
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Προορισμοί
Πληροφορίες
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

 
Ταϊλάνδη » Βόρεια Ταϊλάνδη-Μπανγκόκ

Περιγραφή

Βόρεια Ταϊλάνδη-Μπανγκόκ
Βόρεια Ταϊλάνδη-Μπανγκόκ

 Βόρεια Ταϊλάνδη - Μπανγκόκ

11 ημέρες από € 1.245

Αναχωρήσεις κάθε Σάββατο από 10/01/2019 έως 07/12/2019

Πατήστε εδώ για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο

Οργανωμένα Ατομικά Ταξίδια με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων 

Ενδεικτικό Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η – 2η μέρα: Αθήνα – Μπανγκόκ  

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Αθηνών με προορισμό την πρωτεύουσα Μπανγκόκ. Άφιξη στην «Βενετία της Ανατολής», μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ημέρα ελεύθερη για ξεκούραση. Σας προτείνουμε ένα πακέτο αναζωογόνησης spa στο ξενοδοχείο σας ή να κάνετε μια κοντινή βόλτα στην πιο κεφάτη μεγαλούπολη της Νοτιοανατολικής Ασίας. Μην ξεχνάτε ότι η πόλη προσφέρει ευκαιρίες για αγορές και παζάρια. Διανυκτέρευση. 

 

3η μέρα: Μπανγκόκ (ξενάγηση στην πόλη, τους ναούς & το Μεγάλο Παλάτι) 

Μετά το πλούσιο πρωϊνό μας, θα ξεκινήσουμε την πρώτη γνωριμία με την πόλη των Αγγέλων, την Μπανγκόκ. Πανοραμική επίσκεψη στη τσάινα τάουν και ξενάγηση σε 3 από τα πιο ασυνήθιστα βουδιστικά τέμπλα. Τον ναό Trimitr,όπου θα δούμε τον Χρυσό Βούδα φτιαγμένο από 5 τόνους χρυσό, το ναό Po,τον μεγαλύτερο της πόλης με τον τεράστιο Κοιμώμενο και τέλος τον λευκό μαρμάρινο ναό με τον Μαρμαρένιο Βούδα. Συνεχίζουμε την εκδρομή με επίσκεψη στο Μεγάλο Παλάτι, τον πιο σημαντικό αξιοθέατο της Μπανγκόκ, όπου θα απολαύσουμε την αίγλη του παλιού παλατιού και την ιεροσύνη του Σμαραγδένιου Βούδα. Υπέροχές εικόνες από ένα από τα σημαντικότερους και πιο όμορφους ναούς την χώρας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και ψώνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 

 

4η μέρα: Μπανγκόκ (προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην πλωτή αγορά Damnoen Saduak)
Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και αναχώρηση για μια ολοήμερη εκδρομή στη πλωτή αγορά και τον Κήπο των Ρόδων. Σήμερα θα κατευθυνθούμε εκτός πόλης προς την περιοχή Ratchaburi, γνωστή για τις παραδοσιακές πλωτές φρουταγορές της. Εξερευνήστε το φημισμένο Κήπο των Ρόδων όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε από κοντά μεταξύ άλλων ένα γεμάτο δράση  αγώνα Muay Thai, επίδειξη αρχαίας Ταϊλανδικής ξιφασκίας καθώς  και παραδοσιακούς χορούς από φυλές της Ταϊλάνδης. Παρέχεται γεύμα δυτικού τύπου σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
 

 

5η μέρα: Μπανγκόκ – Αγιούταγια – Λόπμπουρι - Πιτσανουλόκ  

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και οδική αναχώρηση από την Μπανγκόκ με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν για την παλιά πρωτεύουσα του Σιάμ. Κατά την διαδρομή θα επισκεφθούμε το Θερινό Παλάτι του βασιλιά Rama V, ένα μίγμα Ταϊλανδικής, κινέζικης και γοτθικής αρχιτεκτονικής. Στην συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο ταχύπλοο μας, και διαμέσου του ποταμού Chao Phraya, θα φτάσουμε στην Ayutthaya, μια Πόλη Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Επίσκεψη στο Wat Mahatad, το βασιλικό μοναστήρι, που χρησίμευσε ως κατοικία του ανώτατου μοναχού & το Wat Phrasrisanphet, τον μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό ναό, που χρησιμοποιήθηκε ως ένα αστικό μέγαρο, με το χάλκινο Βούδα. Το μεσημέρι θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο, ενώ μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το μαγευτικό τοπίο στις όχθες του ποταμού των Βασιλέων. Συνεχίζουμε για την πόλη Λόπμπουρι, όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και τα ερείπια των ναών, τα οποία μαρτυρούν την κυριαρχία της αυτοκρατορίας των Χμερ. Προχωρούμε προς την Πιτσανουλόκ, ιστορική πόλη και παλιά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, κοντά στα σύνορα με το Λάος, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Ναν. Θα επισκεφθούμε το τοπικό φολκλορικό μουσείο, πριν την άφιξη μας στο ξενοδοχείο και την τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.  

 

6η μέρα: Πιτσανουλόκ – Σουκοτάι -Σρι Σατσαναλάι -Λαμπάνγκ 

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Σήμερα θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας, με επισκέψεις σε αρχαία μνημεία και βουδιστικούς ναούς, κατά την διαδρομή μας προς την ιστορική πόλη Σουκοτάι, στη Βορειοδυτική Ταϊλάνδη. Στην αρχαία πόλη ιδρύθηκε το πρώτο ανεξάρτητο Βασίλειο του Σιάμ, μετά την νίκη επι των Χμερ. Στο βόρειο μέρος της πόλης έχει κτιστεί ο ναός Wat Si Chum, με τον τεράστιο επιβλητικό άγαλμα του Βούδα. Συνεχίζουμε προς το ιστορικό πάρκο Sri Satchanalai, που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, οι οποίοι θαυμάζουν τις αρχαίες θρησκευτικές φιγούρες του Βούδα, τα κτίρια των παλατιών και τους καταστραμμένους ναούς. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Προχωρούμε προς την παραδοσιακή πόλη Λαμπάνγκ, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Wang. Θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη, πάνω σε μια άμαξα με άλογο, λίγο πριν φθάσουμε στο ξενοδοχείο μας. Θα δούμε παραδοσιακά κτίρια και την τοπική αγορά. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.  

 

7η μέρα: Λαμπάνγκ – Λίμνη Phayao – Χρυσό Τρίγωνο - Tσιάνγκ Ράι 

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Σήμερα θα αναχωρήσουμε για ακόμα πιο βόρεια, για το Τσιάνγκ Ράι, διασχίζοντας μία πανέμορφη ύπαιθρο. Κατά την διαδρομή θα κάνουμε μία στάση για να δούμε το τοπίο στην λίμνη Phayao, που είναι και η μεγαλύτερη στην Βόρεια Ταϊλάνδη. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Στην συνέχεια θα γνωρίσουμε το χωριό Chiang Saen και τους υπέροχους βουδιστικούς ναούς του. Θα απολαύσουμε μία υπέροχη βόλτα στον ποταμό Μεκόνγκ, με αργοκίνητο πλοιάριο και κατόπιν, θα συνεχίσουμε για το χρυσό τρίγωνο στα σύνορα Ταϊλάνδης, Βιρμανίας, Λάος. Θα προσεγγίσουμε την βορειότερη πόλη της χώρας Mae Sai στα σύνορα με την Βιρμανία, και θα επισκεφθούμε την τοπική αγορά. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο Τσιάνγκ Ράι και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.  

 

8η μέρα: Tσιάνγκ Ράι - Tσιάνγκ Μάι  

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Σήμερα θα επισκεφθούμε τον ιερό ναό Wat Rong Khun ή White Temple, μοναδικό για την αρχιτεκτονική του. Αργότερα θα προσεγγίσουμε την τοπική ορεινή φυλή των  Akha, για να βιώσουμε την ευχάριστη και φιλόξενη διάθεση τους, τις πολύχρωμες ενδυμασίες τους και τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής τους. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Συνεχίζουμε προς την πρωτεύουσα του Βορρά, το Τσιάνγκ Μάι, που βρίσκεται ανάμεσα στα υψηλότερα βουνά της χώρας και αποτελεί την σημαντικότερη πολιτιστικά πόλη στην Βόρεια Ταϊλάνδη. Στο κέντρο της πόλης, τα ερείπια των αρχαίων τειχών περικλείουν πάνω από 30 ναούς. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα έχουμε δείπνο σε τοπικό εστιατόριο με παραδοσιακούς χορούς Καντόκε. Διανυκτέρευση. 

 

9η μέρα: Tσιάνγκ Μάι (ξενάγηση στην πόλη & το Doi Suthep) 

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τους βοτανικούς κήπους με τις ορχιδέες, που φέρουν το όνομα της Βασίλισσας της χώρας. Προχωρούμε προς το παλιό αποικιακό κέντρο, που χαρακτηρίζεται από τα σοκάκια και τα παραδοσιακά σπίτια που διατηρήθηκαν σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ έξω από το ιστορικό κέντρο, προβάλλει το Εθνικό μουσείο και άλλοι ναοί, όπως τον Wat Phra Singh, τον Wat Chedi Luang. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επίσης θα δούμε τον υπέροχο ναό Doi Suthep που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου της οροσειράς του Doi Inthanon. Ο ναός χαίρει απίστευτης αρχιτεκτονικής ομορφιάς και διατηρεί ένα μεγάλο αριθμό συμβόλων του βουδισμού και της παράδοσης της χώρας. Η βεράντα του ναού προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα της καταπράσινης παραδοσιακής πόλης, που βρίσκεται σε υψόμετρο χιλίων μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Επιστροφή, δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.  

 

10η-11η μέρα: Tσιάνγκ Μάι - Αθήνα 

Πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος για να κάνετε τις τελευταίες σας αγορές ή περνώντας το χρόνο σας στην πισίνα του ξενοδοχείου. Αργά το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Διανυκτέρευση στο αεροσκάφος. Άφιξη στην Αθήνα την 11η μέρα.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

* Αεροπορικά εισιτήρια, σε περιορισμένη οικονομική θέση, με Scoot ή με Emirates κάθε Σάββατο.  

* Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στην Μπανγκόκ, σε ξενοδοχεία της επιλογής σας. 

* Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στην Βόρεια Ταϊλάνδη, σε ξενοδοχεία της επιλογής σας. 

* Πλήρης διατροφή καθημερινά στην Βόρεια Ταϊλάνδη.  

* Μπουφέ πρωινό καθημερινά στην Μπανγκόκ. 

* Ξεναγήσεις-εκδρομές, όπως αναφέρονται στο παραπάνω πρόγραμμα, με κλιματιζόμενο αυτοκίνητο και τοπικό έμπειρο αγγλόφωνο ξεναγό.

* Εισιτήρια εισόδου στα μνημεία των ξεναγήσεων, όπως αναφέρονται στο παραπάνω πρόγραμμα. 

* Ξενάγηση στην πόλη, τους ναούς & το Μεγάλο Παλάτι στην Μπανγκόκ, με τοπικό έμπειρο Αγγλόφωνο ξεναγό. 

* Όλες οι μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια & ξενοδοχεία στο εξωτερικό. 

* Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων κατά την άφιξη και την αναχώρηση στα αεροδρόμια εξωτερικού. 

* Αποσκευές έως 20 κιλά (Scoot) και έως 30 κιλά (Emirates) ανά επιβάτη. 

* Φαγητό & ψυχαγωγία κατά την διάρκεια των πτήσεων, με Emirates. 

* Κρατικοί & ξενοδοχειακοί φόροι. 

* Ειδικές παροχές και δώρα, όπως ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη, καλάθι με φρούτα & ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο, ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό κατ’ άτομο καθημερινά, καφέ και τσάι στο δωμάτιο, πετσέτες και εξοπλισμό για την παραλία ή την πισίνα. 

* Τοπικοί έμπειροι Αγγλόφωνοι ξεναγοί. 

* Πληροφοριακά έντυπα– Φιλοδωρήματα–ΦΠΑ-Ασφάλεια αστικής ευθύνης. 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  

* Φόροι αεροδρομίων Ελλάδος & εξωτερικού € 425 κατ’ άτομο. 

* Φαγητό, νερό & ψυχαγωγία κατά την διάρκεια των πτήσεων Scoot.  

* Επιβάρυνση για αναχωρήσεις από 15/06 έως 15/09 € 125 κατ’ άτομο με Scoot. 

* Επιβάρυνση για αναχωρήσεις από 01/07 έως 31/08 € 260 κατ’ άτομο με Emirates. 

* Πάσης φύσεως προσωπικά έξοδα. 

* Προαιρετικές εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. 

* Ατομική ασφαλιστική κάλυψη. 

 

 

Παρατηρήσεις

 

* Τα πακέτα είναι κοστολογημένα σε συγκεκριμένο ναύλο. Στην περίπτωση που δεν προσφέρονται διαθέσιμες θέσεις, στον κοστολογημένο ναύλο, θα υπάρξει η ανάλογη επιβάρυνση για τον επόμενο διαθέσιμο ναύλο. 

* Τα πακέτα είναι υπολογισμένα με συγκεκριμένη νομισματική ισοτιμία € - $, η οποία ίσχυε την ημέρα που αναρτήθηκε ο τιμοκατάλογος. Το γραφείο μας, σε περίπτωση που υπάρχει σημαντική διαφορά στην ισοτιμία έως την εξόφληση του πακέτου, φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τιμής. 

* Οι τελικές τιμές των φόρων αεροδρομίων διαμορφώνονται με τη κράτηση των εισιτηρίων. 

* Όλες οι παραπάνω τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και ισχύουν για κρατήσεις έως 45 ημέρες πριν την αναχώρηση. 

* Τα διαβατήρια πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την ημέρα αναχώρησης. Για διαβατήρια άλλων χωρών είναι ευθύνη των ταξιδιωτών να ενημερωθούν για τις απαραίτητες διαδικασίες και προϋποθέσεις. 

* Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για ανεξάρτητους ταξιδιώτες με εγγυημένες καθημερινές αναχωρήσεις με αγγλόφωνες ξεναγήσεις και συνδυάζεται με άλλους ανεξάρτητους ταξιδιώτες από άλλες χώρες, έχοντας το πλεονέκτημα να μην ακυρώνονται ποτέ οι ξεναγήσεις. 

* Γενικά τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται μετά τις 13.00 και παραδίδονται πριν τις 12.00 μ.μ. ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης ή αναχώρησης των εκδρομέων. 

* Το πρόγραμμα, τα ξενοδοχεία και οι πτήσεις είναι ενδεικτικά και μπορεί να τροποποιηθούν, χωρίς να παραλείπεται κάτι από τα περιλαμβανόμενα. 

* Οι παραπάνω τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων & ειδικών γεγονότων. 

* Παραπάνω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε στην Ασία. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποιο άλλο ξενοδοχείο ή διαφορετικός τύπος δωματίου για τα παραπάνω, ζητήστε μας να σας αποστείλουμε την προσφορά μας.
 

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος
 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο>>
  Νέοι προορισμοί Περισσότερα
info@albatravel.gr
EOT
periferia
espa banner