ALBATRAVEL
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Προορισμοί
Πληροφορίες
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

 
Νότια Αμερική » Αργεντινή-Παταγονία

Περιγραφή

Αργεντινή-Παταγονία
Αργεντινή-Παταγονία

 Αργεντινή - Παταγονία

11 ημέρες

Οργανωμένα Ατομικά Ταξίδια

Ενδεικτικό Αναλυτικό Πρόγραμμα

 1η -2η μέρα: Αθήνα – Μπουένος Άιρες (ξενάγηση της πόλης)

Αναχώρηση απο το αεροδρόμιο Αθηνών με προορισμό το Μπουένος Άιρες.Άφιξη,μεταφορά και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.Στη συνέχεια πανοραμική ξενάγηση του Μπουένος Άιρες, που θα σας δώσει την ευκαιρία να αρχίσετε να «αισθάνεστε» τον παλμό της πόλης. Θα δούμε το πιο χαρακτηριστικό ορόσημο της πόλης, τον Οβελίσκο και στη συνέχεια κάποιες από τις αναρίθμητες πλατείες της, όπως την Πλάσα δε Μάγιο, Πλάσα Σαν Μαρτίν, Πλάσα Κονγκρέσο (Plaza de Mayo, Plaza San Martín, Plaza Congreso), και διάφορες γνωστές λεωφόρους, όπως την Κορριέντες, Μάγιο, και Νουέβε δε Χούλιο (Corrientes, Mayo, 9 de Julio). Θα περάσουμε από τις ιστορικές συνοικίες Λα Μπόκα, Σαν Τέλμο και Μονσερράτ (La Boca, San Telmo, Montserrat), τις κομψές συνοικίες του Παλέρμο και της Ρεκολέτα (Palermo, Recoleta), και τέλος τη σύγχρονη συνοικία του Πουέρτο Μαδέρο (Puerto Madero), τα πάρκα Λεσάμα και Τρες δε Φεμπρέρο (Lezama, Tres de Febrero), τo εμπορικό/χρηματιστηριακό κέντρο, όπως και το διάσημο γήπεδο ποδοσφαίρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος, για ξεκούραση ή να ανακαλύψετε και άλλες γωνιές του Μπουένος Άιρες.Διανυκτέρευση.  

3η μέρα: Μπουένος Άιρες (Τανγκό σόου με δείπνο)

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου,χρόνος ελεύθερος για μια προαιρετική εκδρομή στο Δέλτα του Τίγρη ή σε ράντσο γκαούτσος.Το βράδυ, απολαύστε δείπνο με σόου ταγκό χορού, που αποτελεί ίσως το εντυπωσιακότερο μέρος αυτής της ημέρας. Η Αργεντινή είναι η μητέρα πατρίδα του τάνγκο και θεωρείται  επιβεβλημένη η επίσκεψή σας σε κάποιο νυχτερινό κέντρο με χορευτικό πρόγραμμα στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τους βιρτουόζους των μουσικών και την αφρόκρεμα των χορευτών τάνγκο συνοδεία εκλεπτυσμένης τοπικής κουζίνας (μεταφορά, πλήρες δείπνο και σόου περιλαμβάνονται). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση. 

4η μέρα : Μπουένος Άιρες – Ελ Καλαφάτε

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο από όπου θα πάρετε την πτήση σας για το χωριουδάκι Ελ Καλαφάτε (El Calafate). Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, και ελεύθερο υπόλοιπο της ημέρας. Διανυκτέρευση.   

5η μέρα : Ελ Καλαφάτε (προαιρετική κρουαζιέρα στους παγετώνες)

Πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου,χρόνος ελεύθερος για μια προαιρετική εκδρομή με πλοίο ανάμεσα στους παγετώνες. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο προς το Πουέρτο Μπαντέρας,μέσα από το Βόρεια βραχίονα της μέγάλης Αργεντίνικης λίμνης στην επαρχία της Παταγονίας,για να φτάσετε στο κανάλι της Ουψάλα.Εδώ θα βρείτε ένα εντυπωσιακό φράγμα από παγόβουνα,και θα φτάσετε στο μπροστινό μέρος του Spegazzini Glacier, του υψηλότερου παγετώνα στο εθνικό πάρκο.Επιστροφή στο Ελ Καλαφάτε.Διανυκτέρευση.  

6η μέρα : Ελ Καλαφάτε (ολοήμερη εκδρομή στον παγετώνα Περίτο Μορένο)

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το Ελ Καλαφάτε, που συνορεύει με το νότιο τμήμα της λίμνης της Αργεντινής, για το Εθνικό Πάρκο Των Παγετώνων ή Λος Γκλασιάρες (Los Glaciares). Ο γεμάτος στροφές δρόμος που συνορεύει με το Μπράσο Ρίκο (Brazo Rico), αφήνει πίσω του τις «Στροφές των Αναστεναγμών» και φθάνει ως τα μονοπάτια που οδηγούν στον Παγετώνα. Ο Παγετώνας Περίτο Μορένο (Perito Moreno) είναι περίπου 30.000 ετών. Η επιφάνειά του είναι 192 τετραγωνικά χλμ, τα μπροστινά του τοιχώματα εκτίνονται στα 5 χλμ, και μερικές από τις κορυφές του φθάνουν σε ύψος 80 μέτρων. Η βαθιά μπλε του βάση γίνεται σχεδόν μαύρη καθώς το νερό περιβάλλει τον Παγετώνα. Η απόλυτη σιγή διακόπτεται από τον τρομερό θόρυβο που κάνουν τεράστια κομμάτια πάγου, καθώς σπάνε και αποκόπτονται από τον Παγετώνα, πέφτοντας με κρότο στη λίμνη και επιπλέοντας πάνω στο κανάλι των παγόβουνων.Περπατήστε ανάμεσα στα μονοπάτια για να απολαύσετε την πανοραμική θέα του Παγετώνα. Στην εκδρομή μας περιλαμβάνεται επίσης ναυτικό σαφάρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας και διανυκτέρευση. 

7η μέρα : Ελ Καλαφάτε - Μπουένος Άιρες

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο από όπου θα πάρετε την πτήση σας για την επιστροφή στο Μπουένος Άιρες.Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας στη διάθεση σας για να το αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε. Διανυκτέρευση. 

8η μέρα: Μπουένος Άιρες – Καταρράκτες Ιγκουασού (Αργεντινή)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση σας στους καταρράκτες Ιγκουασού (Iguazú).Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας, στην αργεντίνικη πλευρά των καταρρακτών.Ελεύθερο υπόλοιπο της ημέρας. Διανυκτέρευση. 

9η μέρα: Καταρράκτες Ιγκουασού (ολοήμερη εκδρομή στη Αργεντίνικη πλευρά)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και κατόπιν ξεκινούμε για την ολοήμερη εκδρομή στην Αργεντίνικη πλευρά των καταρρακτών, που περιλαμβάνει τουρ στους άνω και κάτω καταρράκτες, και στο «Λαρύγγι του Διαβόλου» (Devil’s Throat / La Garganta del Diablo), όπου θα σταθείτε «περικυκλωμένοι» κατά 260 μοίρες από τους καταρράκτες. Η εκδρομή μας αρχίζει από τον χώρο του κέντρου επισκεπτών και θα καταλήξει στο «Λαρύγγι του Διαβόλου». Με την άφιξή μας εκεί θα περπατήσουμε σε μία εξέδρα πάνω από τον ποταμό Ιγκουασού, η οποία διασχίζει αρκετές νησίδες όπου υπάρχουν και αναψυκτήρια για να δροσιστείτε. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, θα έχουμε τη μοναδική εμπειρία να εκτιμήσουμε, εκτός από τους καταρράκτες που βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής από εμάς, την μοναδική χλωρίδα και πανίδα του τοπίου.Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 

10η  - 11η μέρα : Καταρράκτες Ιγκουασού – Μπουένος Άιρες - Aθήνα

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, μεταφορά στο αεροδρόμιο από όπου θα πάρετε την πτήση σας για την επιστροφή στο Μπουένος Άιρες,και απο εκεί πτήση για την Αθήνα, μέσω ενδιάμεσου σταθμου. Διανυκτέρευση στο αεροσκάφος. Άφιξη στην Αθήνα την 11η μέρα.

 

 

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος
 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο>>
  Νέοι προορισμοί Περισσότερα
info@albatravel.gr
EOT
periferia
espa banner