ALBATRAVEL
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Προορισμοί
Πληροφορίες
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

 
Ταξίδια στην Ασία » Δελχί-Άγκρα-Τζαϊπούρ

Περιγραφή

Δελχί-Άγκρα-Τζαϊπούρ
Δελχί-Άγκρα-Τζαϊπούρ

 Ινδία - Χρυσό Τρίγωνο

(Άγκρα-Τατζ Μαχάλ-Φατεχπούρ Σικρί–Αμπανέρι–Τζαϊπούρ-φρούριο Αμπέρ-Δελχί)

8 ημέρες από € 715

Αναχωρήσεις καθημερινά από 10/01/2019 έως 15/12/2019

Πατήστε εδώ για τον αναλυτικό τιμοκατάλογο

Οργανωμένα Ατομικά Ταξίδια με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων

Ενδεικτικό Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η-2η μέρα : Aθήνα – Νέο Δελχί - Άγκρα 
Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Αθηνών με προορισμό την πρωτεύουσα της Ινδίας,το Νέο Δελχί. Άφιξη,συνάντηση με τον προσωπικό μας τοπικό ξεναγό και άμεση αναχώρηση για την Άγκρα,με ενδιάμεση στάση. Κατά την διάρκεια της μεταφοράς μας,θα σερβιριστούν τροπικά φρούτα και εμφιαλωμένο νερό. 
H Άγκρα ειναι πόλη της Βόρειας Ινδίας και βρίσκεται στην πεδιάδα του Γάγγη.Ιδρύθηκε το 16ο αιώνα από μουσουλμάνους κατακτητές.Η πόλη είναι από τις πιο όμορφες της Ινδίας με πολλά ενδιαφέροντα μνημεία, όπως ένα παλιό φρούριο, το Τζαχαγκίν Μαχάλ (το τζαμί των Μαργαριταριών) και το Τατζ Μαχάλ, οικοδόμημα του 17ου αιώνα, ένα από τα αριστουργήματα της μουσουλμανικής τέχνης. Άφιξη στο ξενοδοχείο,καλωσόρισμα με δροσερές πετσέτες,ποτό καλωσορίσματος και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

 

3η μέρα : Άγκρα (ξενάγηση στο Τάτζ Μαχάλ & την καστροπολιτεία της Άγκρα)
Πρωϊνό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και αναχώρηση για το Τατζ Μαχάλ,ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ινδίας,που είναι κτισμένο στη νότια όχθη του ποταμού Γιαμούνα. Το συγκρότημα αναπτύσσεται γύρω από το μαυσωλείο που ανήγειρε ο Σαχ Γιαχάν, Μογγόλος αυτοκράτορας (Σάχης),προκειμένου να τιμήσει τη πολυαγαπημένη του σύζυγο.Είναι κτισμένο από λευκό μάρμαρο, και για να ολοκληρωθούν όλα τα κτίσματα του συγκροτήματος χρειάστηκαν 22 χρόνια.Το Τατζ Μαχάλ σήμερα θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά δημιουργήματα παγκοσμίως, δείγμα της ινδομογγολικής αρχιτεκτονικής, που περιλαμβάνεται στα Μνημεία της Παγκόσμιας Κληρονομιάς.Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την καστροπολιτεία της Άγκρα,με το επιβλητικό τείχος και τα πολυάριθμα παλάτια.Η πολιτεία προστατεύεται από την Ουνέσκο, σαν μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: Άγκρα – Φατεχπούρ Σικρί – Αμπανέρι - Τζαϊπούρ 
Μετά το πρωινό μας, αποχαιρετάμε την Άγκρα και αναχωρούμε για την Τζαϊπούρ, πρωτεύουσα του κρατιδίου Ρατζαστάν,γνωστή και ως η Ροζ πόλη.Κατα την διαδρομή θα επισκευθόυμε την Φατεχπούρ Σικρί,παλία πρωτεύουσα της Μογγολικής Ινδίας.Η αρχαία πόλη είναι ένα σύμπλεγμα απο επιβλητικά τείχη,βασιλικά παλάτια,τεμένη και άλλα κτίρια ινδομογγολικής αρχιτεκτονικής,με κύριο χαρακτηρηστικό το κόκκινο χρώμα,εξαιτίας του πετρώματος που χρησιμοποιούσαν για να κτίσουν.Συνεχίζουμε για το
παραδοσιακό χωριό Αμπανέρι,με το εκπληκτικής αρχιτεκτονικής σύστημα αποταμίευσης υδάτινων πόρων,σχεδιασμένο με την μορφή ανάποδης πυραμίδας. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην Τζαϊπούρ, και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

 

5η μέρα: Τζαϊπούρ (ξενάγηση στην πόλη – φρούριο Αμπέρ – παλάτι του Μαχαραγιά) 

Μετά το πρωινό μας,θα επισκεφθούμε το φρούριο-παλάτι του Αμπέρ,όπου ο χρόνος έχει λεηλατήσει τους τοίχους του κάστρου.Στο εσωτερικό του μπορείτε να δείτε μινιατούρες ζωγραφισμένες στους τοίχους να απεικονίζουν το κυνήγι, τον πόλεμο,και σκηνές από τα τοπικά φεστιβάλ.Πολύτιμοι λίθοι και καθρέφτες είναι ενσωματωμένα στους τοίχους.Μέσα στο Φρούριο επισκεφθείτε το Jag Mandir ή την αίθουσα της Νίκης. Μέσα από το Jag Mandir είναι ο φημισμένος Sheesh Mahal,ένα δωμάτιο του οποίου και οι τέσσερις τοίχοι καλύπτονται από απαστράπτοντα κομμάτια καθρέπτη που εισήχθησαν ειδικά για την κατασκευή του από το Βέλγιο.Καθ 'οδόν προς Amber Fort, θα έχετε μια σύντομη στάση για φωτογραφίες στο Hawa Mahal - το Παλάτι των Ανέμων,με την εκπληκτική πενταόροφη πρόσοψη. Η αρχιτεκτονική του είναι τόσο ασυνήθιστη, όσο και ο λόγος για τον οποίο κατασκευάστηκε. Το παλάτι αυτό χτίστηκε το 1799 προκειμένου οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας να μπορούν να παρακολουθούν τις επίσημες παρελάσεις αλλά και την καθημερινή ζωή στο δρόμο χωρίς να είναι όρατες.Χρόνος ελεύθερος.Η απογευματινή ξενάγηση της πόλης αρχίζει με μια επίσκεψη στο παλάτι του Μαχαραγιά,πρώην βασιλική κατοικία, μέρος του οποιου μετατράπηκε σε μουσείο. Ένα μικρό μέρος εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από την βασιλική οικογένεια του Jaipur. Χτισμένο στο ύφος ενός οχυρωμένου παλατιού,καλύπτει σχεδόν το ένα έβδομο στην περιοχή της πόλης. Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του μουσείου είναι το τμήμα γνωστό ως οπλοστάσιο Μουσείο,και στεγάζει μια εντυπωσιακή ποικιλία από όπλα, πιστόλια, σπαθιά, τουφέκια και μαχαίρια. Οι βασιλικές οικογένειες της Τζαϊπούρ χρησιμοποιούσαν τα περισσότερα από αυτά τα όπλα. Αργότερα επισκεφθείτε το αστεροσκοπείο Jantar Mantar, το μεγαλύτερο από πέτρα και μάρμαρο κατασκευασμένο παρατηρητήριο στον κόσμο. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας. 

 

6η μέρα: Τζαϊπούρ – Νέο Δελχί 

Πρωϊνό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, και αναχώρηση για το Νέο Δελχί. Άφιξη στο ξενοδοχείο, καλωσόρισμα με δροσερές πετσέτες, ποτό καλωσορίσματος, τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα θα έχουμε την ευκαιρία για μία επίσκεψη σε τοπικούς ναούς, όπως τον Lotus temple, τον Lakshmi Narayan Temple και τον Sikh Temple Bangla Sahib. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας. 

 

7η μέρα: Νέο Δελχί (ξενάγηση στην πόλη & τα κυριότερα αξιοθέατα) 

Πρωϊνό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.Η ξενάγηση μας θα ξεκινήσει με επίσκεψη στο παλιό Δελχί και το Jama Masjid - το μεγαλύτερο τζαμί της Ινδίας.Θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας με επίσκεψη στο Κόκκινο Φρούριο και το Raj Ghat - μνημείο για τον Μαχάτμα Γκάντι. Συνεχίζουμε περνώντας μέσα απο την αγορά Chandi Chowk,πρός την λεωφόρο Mughal,την πιο πολυσύχναστη εμπορική περιοχή της πόλης. Περπατήστε μέσα από την αγορά Chandni Chowk για να απολαύσετε την ατμόσφαιρα που δίνει ένα ανατολίτικο παζάρι. Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας στο Νέο Δελχί, που περνά μέσα από τη δενδροφυτεμένη λεωφόρο Rajpath με τα εντυπωσιακά κυβερνητικά κτίρια, το Προεδρικό Μέγαρο Ραστραπάτι Μπαβάν, το Κοινοβούλιο και την Πύλη των Ινδιών, που χτίστηκε στη μνήμη των Ινδών στρατιωτών - πεσόντων στον Α΄ παγκόσμιο πόλεμο. Θα επισκεφθούμε το κτίσμα-έμβλημα της πόλης, τον μιναρέ Κουτούμπ, με την περίτεχνη αρχιτεκτονική του διακόσμηση από αμμόλιθο και θα ολοκληρώσουμε την ξενάγησή μας με την επίσκεψη στον Τάφο του δεύτερου Μογγόλου αυτοκράτορα, του Χουμαγιούν, ένα εντυπωσιακό Μαυσωλείο στα αρχιτεκτονικά σχέδια του οποίου βασίστηκε το Ταζ Μαχάλ. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο. 

 

8η μέρα: Νέο Δελχί - Αθήνα
Πρωϊνό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.Αργότερα θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο, όπου θα πάρουμε την πτήση μας για την Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό.

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ 

* Αεροπορικά εισιτήρια, σε περιορισμένη οικονομική θέση, με Turkish airlines. 

* Έξι (6) διανυκτερεύσεις στην Ινδία, σε ξενοδοχεία της επιλογής σας. 

* Ημιδιατροφή καθημερινά στην Ινδία.  

* Ξεναγήσεις-εκδρομές, όπως αναφέρονται στο παραπάνω πρόγραμμα, με κλιματιζόμενο αυτοκίνητο και τοπικό έμπειρο Αγγλόφωνο ξεναγό. 

* Εισιτήρια εισόδου στα μνημεία των ξεναγήσεων, όπως αναφέρονται στο παραπάνω πρόγραμμα. 

* Όλες οι μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια & ξενοδοχεία στην Ινδία. 

* Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων κατά την άφιξη και την αναχώρηση στο αεροδρόμιο εξωτερικού. 

* Αποσκευές έως 30 κιλά ανά επιβάτη. 

* Κρατικοί & ξενοδοχειακοί φόροι. 

* Ειδικές παροχές και δώρα, όπως ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη, καλάθι με φρούτα & ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο, ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό κατ’ άτομο καθημερινά, καφέ και τσάι στο δωμάτιο, πετσέτες και εξοπλισμό για την πισίνα. 

* Τοπικοί έμπειροι Αγγλόφωνοι ξεναγοί. 

* Πληροφοριακά έντυπα– Φιλοδωρήματα–ΦΠΑ-Ασφάλεια αστικής ευθύνης. 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ  

* Φόροι αεροδρομίων Ελλάδος & εξωτερικού € 420 κατ’ άτομο. 

* Βίζα εισόδου στην Ινδία (με κόστος usd 80 κατ’ άτομο). 

* Επιβάρυνση για πτήσεις με Turkish € 85 κατ’ άτομο από 23/06 έως 15/09. 

* Πάσης φύσεως προσωπικά έξοδα.  

* Προαιρετικές εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. 

* Ατομική ασφαλιστική κάλυψη. 

 

Παρατηρήσεις

 

* Τα πακέτα είναι κοστολογημένα σε συγκεκριμένο ναύλο. Στην περίπτωση που δεν προσφέρονται διαθέσιμες θέσεις, στον κοστολογημένο ναύλο, θα υπάρξει η ανάλογη επιβάρυνση για τον επόμενο διαθέσιμο ναύλο. 

* Τα πακέτα είναι υπολογισμένα με συγκεκριμένη νομισματική ισοτιμία € - $, η οποία ίσχυε την ημέρα που αναρτήθηκε ο τιμοκατάλογος. Το γραφείο μας, σε περίπτωση που υπάρχει σημαντική διαφορά στην ισοτιμία έως την εξόφληση του πακέτου, φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τιμής.

* Όλες οι παραπάνω τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και ισχύουν για κρατήσεις έως 45 ημέρες πριν την αναχώρηση. 

* Οι τελικές τιμές των φόρων αεροδρομίων διαμορφώνονται με τη κράτηση των εισιτηρίων. 

* Τα διαβατήρια πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την ημέρα αναχώρησης. Για διαβατήρια άλλων χωρών είναι ευθύνη των ταξιδιωτών να ενημερωθούν για τις απαραίτητες διαδικασίες και προϋποθέσεις. 

* Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για ανεξάρτητους ταξιδιώτες με εγγυημένες καθημερινές αναχωρήσεις με αγγλόφωνες ξεναγήσεις και συνδυάζεται με άλλους ανεξάρτητους ταξιδιώτες από άλλες χώρες, έχοντας το πλεονέκτημα να μην ακυρώνονται ποτέ οι ξεναγήσεις.

 * Γενικά τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται μετά τις 13.00 και παραδίδονται πριν τις 12.00 μ.μ. ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης ή αναχώρησης των εκδρομέων. 

* Το πρόγραμμα, τα ξενοδοχεία και οι πτήσεις είναι ενδεικτικά και μπορεί να τροποποιηθούν, χωρίς να παραλείπεται κάτι από τα περιλαμβανόμενα. 

* Οι παραπάνω τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων & ειδικών γεγονότων. 

* Παραπάνω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε στην Ασία. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποιο άλλο ξενοδοχείο ή διαφορετικός τύπος δωματίου για τα παραπάνω, ζητήστε μας να σας αποστείλουμε την προσφορά μας.
 

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος
 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο>>
  Νέοι προορισμοί Περισσότερα
info@albatravel.gr
EOT
periferia
espa banner